Retraites

Senti Yoga retraites

Een heel weekend, helemaal voor jezelf…

…met fijne hatha yogalessen, yoga nidra en meditatie. Geheel verzorgd met heerlijke vegetarische maaltijden en tussendoortjes. Logeren op een prachtige plek, in een rustige omgeving. En alle ruimte om jezelf te zijn en tot rust te komen.

Ga je ook mee? Je bent van harte welkom!

(Lees hier wat deelnemers van de afgelopen retraites vonden)

Yoga retraite aan zee – Yogabee Farmhouse
8-10 mrt 2024

 • Fijne hatha yogalessen, yoga nidra en meditatie
 • Sfeervol ingerichte, luxe 2-persoonskamers met goede bedden (inclusief linnen + handdoek)
 • Volledig verzorgd: 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner (vegetarisch), tussendoortjes en thee/koffie/smaakwater
 • Onze eigen prive-kok
 • Drie kamers hebben een eigen badkamer, twee andere kamers delen 1 badkamer
 • Prachtige yogaruimte met matten, dekens, kussens
 • Mooie, ruime tuin en heerlijke omgeving met de zee/het strand op steenworp afstand
 • We verblijven met een kleine groep in de Farmhouse

Lees meer

Yoga retraite aan zee – Yogabee Villa
21-23 februari 2025

Yogabee-buiten

 

 • Fijne hatha yogalessen, yoga nidra en meditatie
 • Luxe tweepersoonskamers met goede bedden (opgemaakt bij aankomst) en handdoek
 • Volledig verzorgd: 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner (vegetarisch) en tussendoortjes, thee/koffie/smaakwater
 • Een deel van de kamers heeft een eigen badkamer
 • Mooie yogaruimte met matten, dekens, kussens
 • De zee, het strand en het gezellige Domburg op loopafstand

Lees meer

Data, beschikbaarheid, aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor de retraite in februari 2025.
Alle praktische informatie komt medio 2024 op deze website te staan

Op de hoogte blijven of aanmelden?
Mail naar retraite@sentiyoga.nl.

*Heb je praktische vragen over het yogaweekend, kijk dan eens bij veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Je kunt ook een mail sturen naar retraite@sentiyoga.nl of what’s appen of bellen naar 06 53 77 86 32

Veelgestelde vragen

Vraag eerst even via retraite@sentiyoga.nl of er nog plek is in het door jou gewenste weekend.
Als er beschikbaarheid is, mail ik je het inschrijfformulier. Lees de algemene voorwaarden door en accepteer ze door het op het aanmeldformulier aan te geven. Print het formulier uit en scan of fotografeer het + mail het naar retraite@sentiyoga.nl. Je boeking is definitief zodra ik het aanmeldformulier + de aanbetaling heb ontvangen.

We houden zoveel mogelijk rekening met de door jou aangegeven kamertype-keuze (die kun je in het formulier aangeven). Het kan zijn dat de kamerindeling pas kort voor de retraite gereed is en ik dan pas definitief kan aangeven welke kamer ik voor je heb gereserveerd.

Nee hoor, dat is geen probleem: iedereen kan meedoen. De oefeningen die we doen, variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden.

Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt, ben je dus van harte welkom. Het is fijn als je van tevoren je eventuele klachten of beperkingen aan mij doorgeeft in het aanmeldformulier.

Ik (Manon) geef Saswitha yoga , een vorm van hatha yoga. ‘Old school’ yoga, waarbij we de klassieke āsanas oefenen en de adem de dragende kracht vormt. De les is evenwichtig opgebouwd uit staande, zittende en liggende houdingen. Pranayama (ademoefeningen) en meditatie kunnen onderdeel zijn van de les. Aan het eind is er een uitgebreide ontspanning.

Lees hier mijn persoonlijke stijl van lesgeven. In kernwoorden: aandacht, rust, stilte en ruimte voor wie jij bent, op dit moment.

Nee, dat hoeft niet: neem hem gerust mee. Wel vraag ik alle deelnemers om de telefoon tijdens het weekend zoveel mogelijk op stil te zetten en hem in de kamer te laten. Zodat je omgeving en -net zo belangrijk – jij er zo min mogelijk last van hebben. Vooraf geven we je een telefoonnummer door waar de thuisblijvers in geval van nood naar kunnen bellen.

Dat verschilt per retraite. In de Yogabee Farmhouse in Domburg zijn we waarschijnlijk (afhankelijk van mogelijk aanvullende accommodatie) met maximaal 9 deelnemers. Bij de Yogabee Villa kunnen we met maximaal 14 deelnemers verblijven.

We zijn een klein deel van het weekend in stilte: zaterdagochtend tot en met het ontbijt. Puur, om dat (weer) eens te ervaren.

Geef dit aan op het aanmeldformulier. We doen dan alles binnen onze mogelijkheden om zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en zoeken we samen naar een oplossing.