Workshops

Yogaworkshops

Een yogaworkshop: voor zowel particulieren als bedrijven een bijzondere en vooral fijne en ontspannende manier om iets met elkaar te ondernemen.

Yogaworkshops voor particulieren

Een vrijgezellendag, een middagje op pad met vrienden/vriendinnen of het jaarlijkse familie-uitje. Hoe leuk en fijn is het om dan een yogaworkshop te doen! En goed te weten: de Senti Yogalessen zijn toegankelijk, zodat iedereen mee kan doen.

Zo’n workshop is maatwerk. Wil je alleen een les komen volgen in de fijne yogaschool, met afsluitend thee en iets lekkers? Of wil je dat ik meedenk over een uitgebreider programma dat de hele middag of dag beslaat? Klundert en omgeving bieden allerlei mogelijkheden! Laat weten wat je wensen zijn en ik kom met een mooi voorstel voor jouw/jullie dag.

Senti Yoga broedt nog op kant-en-klare workshops. In de toekomst meer.

 

Yogaworkshops voor bedrijven

Een yogales of -workshop is een mooi (onderdeel van) een personeelsuitje of teambuilding. Want: je bent samen met aandacht in beweging en tegelijk is het een rustpunt in de dag. En goed te weten: de Senti Yogalessen zijn toegankelijk, zodat iedereen mee kan doen.

Zo’n workshop is maatwerk. Willen jullie alleen een les komen volgen in de fijne yogaschool, met afsluitend thee en iets lekkers? Of overwegen jullie een uitgebreider programma dat de hele middag of dag beslaat? Klundert en omgeving bieden allerlei mogelijkheden! Laat weten wat de wensen zijn en ik kom met een mooi voorstel voor jullie dag(deel).

Senti Yoga broedt nog op kant-en-klare workshops. In de toekomst meer.