Workshops

Yogaworkshops

Senti yoga houdt geregeld workshops waarvoor je je als individu kunt inschrijven. Zie hieronder het aanbod.

Ook mogelijk: een yogaworkshop voor een vriendengroep of voor bij jou op het werk. Een bijzondere en vooral fijne en ontspannende manier om iets met elkaar te ondernemen.

Yogaworkshops aanbod 2021

THEMALES COUCH YOGA (online)
Thuis yoga doen, op je eigen bank!
We doen milde yogahoudingen, meditatie- en ademoefeningen. Laat je verrassen over wat er allemaal mogelijk is, gewoon vanaf de bank. Je voelt je daarna ontspannen en opgeladen tegelijk!
Iedereen kan meedoen – of je nou geen, weinig of veel ervaring hebt met yoga.

Wanneer: donderdag 11 maart 2021
Hoe laat: 20.00 uur (duur: 1 uur)
Kosten: € 10,- pp
Waar: bij je thuis op de bank (online)
Hoe: via laptop, tablet of telefoon. Livestream via Zoom
Wat heb je nodig: een bank (stoel + mat op de grond kan ook), laptop, tablet of telefoon, dekentje en evt een kussentje.
Aanmelden: manon@sentiyoga.nl of 06 53 77 86 36

*

THEMALES YOGA NIDRA (online)
Ervaar de helende en diep ontspannende werking van deze ‘yoga van de slaap’. We doen eerst enkele korte, milde yogahoudingen en gaan daarna liggen voor een uitgebreide yoga nidra-sessie. Laat je meevoeren naar diepere lagen van je bewustzijn en laat spanning los. Na de les voel je je lichter, meer ontspannen en veel mensen ervaren een betere nachtrust.
Iedereen kan meedoen – of je nou geen, weinig of veel ervaring hebt met yoga.

Wanneer: zondag 21 maart 2021
Hoe laat: 20.00 uur (duur: 1 uur)
Kosten: € 10,- pp
Waar: thuis (online, live via zoom)*
Wat heb je nodig: laptop, tablet of telefoon, mat, dekentje en evt een kussentje.
Lesopbouw: we doen enkele korte, milde yoga-oefeningen. Korte uitleg. Daarna liggen voor uitgebreide nidra-sessie.
Aanmelden: manon@sentiyoga.nl of 06 53 77 86 36
*NB; als de yogaschool tegen die tijd weer open mag, geef ik deze les ook in de yogaschool. Kosten € 12,50, inclusief thee met wat lekkers (trek dan ongeveer 1,25 u uit ipv 1 uur)

Blijf via de maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe workshops: AANMELDEN.

 

*

Yogaworkshops voor particulieren (groepen)

Een vrijgezellendag, een middagje op pad met vrienden/vriendinnen of het jaarlijkse familie-uitje. Hoe leuk en fijn is het om dan een yogaworkshop te doen! En goed te weten: de Senti Yogalessen zijn toegankelijk, zodat iedereen mee kan doen.

Zo’n workshop is maatwerk. Wil je alleen een les komen volgen in de fijne yogaschool, met afsluitend thee en iets lekkers? Of wil je dat ik meedenk over een uitgebreider programma dat de hele middag of dag beslaat? Klundert en omgeving bieden allerlei mogelijkheden! Laat weten wat je wensen zijn en ik kom met een mooi voorstel voor jouw/jullie dag.

Senti Yoga broedt nog op kant-en-klare workshops. In de toekomst meer.

 

*

Yogaworkshops voor bedrijven

Een yogales of -workshop is een mooi (onderdeel van) een personeelsuitje of teambuilding. Want: je bent samen met aandacht in beweging en tegelijk is het een rustpunt in de dag. En goed te weten: de Senti Yogalessen zijn toegankelijk, zodat iedereen mee kan doen.

Zo’n workshop is maatwerk. Willen jullie alleen een les komen volgen in de fijne yogaschool, met afsluitend thee en iets lekkers? Of overwegen jullie een uitgebreider programma dat de hele middag of dag beslaat? Klundert en omgeving bieden allerlei mogelijkheden! Laat weten wat de wensen zijn en ik kom met een mooi voorstel voor jullie dag(deel).

Senti Yoga broedt nog op kant-en-klare workshops. In de toekomst meer.