Anderen over…

Wat anderen zeggen over Senti Yoga…

Lees hieronder
– reviews 1 op 1 yoga (privéles)
– reviews Senti Yoga retraite
– reviews wekelijkse yogalessen

Reviews 1-op-1 yogales

“Ik volg bij Senti Yoga de 1-op-1 lessen, deze zijn super! Manon voelt feilloos aan welke toepassingen van yoga en/of meditatie voor jou op dat moment fijn zijn. Ook heel fijn zijn de tips voor ‘dagelijks gebruik’. Een aanrader dus!”
– Marjon –

*

“Een poosje geleden nam ik een privéles bij Manon. Ik wilde wat dieper ingaan op een ervaring die ik had tijdens een yogales. Het samenwerken met Manon was heel leerzaam en leuk. Ze luistert goed en liet de oefeningen aansluiten op mijn vraag. Duidelijke uitleg. Rustig. Kundig. Ik had er heel veel aan. Dankjewel Manon! Xx”
– Ingrid –

Reviews Senti Yoga retraite

 

Reacties Senti Yoga retraite aan zee – maart 2019

“Het weekend heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het gevoel van verwend te worden…. Mede door het ontzettend goed verzorgde eten en de tussendoortjes! Het fijnste was mogen rusten wanneer je behoefte hebt. Tot rust komen tijdens yogalessen… Echt ook een gevoel dat je vrijgelaten werd. Er hoefde niets…heel prettig.”

*

“Dit weekend was: me-time, rust, ruimte, heerlijke yogalessen, fijne mensen, heerlijk eten, een goede sfeer. Echt even tot jezelf kunnen komen!”

*

“Het was tot in de puntjes verzorgd, overal was aan gedacht. Pure verwennerij. Perfecte balans tussen activiteiten en vrije tijd. Heerlijke bedden, fijne kamerindeling, fijne badkamer. Keuken en eetgedeelte erg fijn en huiselijk.”

*
“Ik vond de yogalessen heerlijk ontspannen. Bijzonder goed uitgelegd, hele fijne begeleidende stem, juiste woordkeuze, fijne oefeningen met aandacht voor detail. En ik heb ook genoten van de yoga nidra.”

*

“Alles was op en top geregeld. Wat ik het meest gewaardeerd heb is de combinatie van hele fijne lessen, tijd voor jezelf. Prachtige locatie met zwembad en sauna, de rust, het verrukkelijke eten….tja, eigenlijk alles dus.”

*

“Het voelt alsof ik een serieuze stap heb gezet in mijn spirituele ontwikkeling. Het was een goed doordacht programma. Er is heerlijk gekookt. Ik at wel eens vegetarisch, maar nog nooit zo compleet als in dit weekend.”

*

“Het heeft mijn verwachtingen eigenlijk overtroffen. Het was een zeer zorgvuldig verzorgd weekend.”

*

“Als niet-vegetariër heb ik absoluut geen vlees gemist door de gevarieerde gerechten die zeer smaakvol waren.”

*

“Yogabee is een prachtige locatie. Ruime, knusse kamers met een schoon en comfortabel bed. Ik ben niet zo van het delen van een badkamer, maar dat ging prima.”

*

“Jullie hebben het weekend met heel veel liefde georganiseerd en dat merkte je aan alles. Alles was tot in de puntjes verzorgd. In de yogalessen was er goede uitleg en daardoor ook voor beginners goed te volgen.”

*

“Het fijnste was de ruimte om naast ‘t samenzijn tijdens het eten en de lessen de rust in jezelf te vinden. Ook het voor een paar dagen ‘bonden’ met mensen die je niet kent, hoe open en respectvol men als vreemden met elkaar om kan gaan.”

*

“Zo fijn dat ik nergens aan hoefde te denken omdat alles was geregeld en georganiseerd.”

*

“Ik vond dat er een mooie verdeling in tijd tussen yoga en ‘vrije’ tijd was. Het eten was echt superlekker, met iedereen is rekening gehouden. Mooie ruime locatie, gezellige woonkeuken en woonkamer. Ook onze kamer was ruim met een goed bed en een mooie (losse) badkamer.”

Reviews Senti Yoga lessen

“Vanwege Corona heb ik de mogelijkheid benut om thuis online de yogales te volgen. Heerlijk in mijn eigen omgeving een moment rust voor mezelf. Lekker in mijn pyjama of oude joggingbroek, maakt allemaal niks uit.
Ik merk na een paar maanden al dat ik me veel beter kan ontspannen en ook beter opmerk dat er spanning in mijn lijf zit. Ik kan door de duidelijke oefeningen nu ook zelf die spanning verhelpen. Ik merk dat de oefeningen mijn lichaam goed doen en let in het dagelijks leven nu ook veel meer op een correcte houding. Manon legt alles rustig en duidelijk uit met veel aandacht voor elk individu. Ze past voor mij bepaalde oefeningen aan, zodat ik zonder pijn toch mee kan doen. Ik had nooit gedacht dat yoga bij mij zou passen, maar Manon brengt het op zo een manier dat het bij iedereen past.”

Joyce Lodders

“Na jaren tobben met mijn schouder kwam ik Senti Yoga tegen via Facebook. Toen ben ik gaan informeren wat dat inhoudt. Ik dacht eerst: ‘op de grond zitten en mediteren’, maar het zag er toch anders uit. Ik heb me voor de lessen bij Senti Yoga opgegeven en mensen wat een verrassing! Het is sporten zonder zweten en na een paar lessen waren mijn schouderproblemen over en ging mijn bloeddruk naar beneden. En wat een rust in mijn hoofd… Doordat Manon rustig is en duidelijk aanwijzingen geeft, gaat het er zeer relaxed aan toe en je hoofd wordt leeg: een uur nergens aan denken. Al na een paar lessen ben ik ook veel rustiger geworden. Ik kan het iedereen aanraden!”

Willie de Laat

“Ergens in het najaar van 2015 kreeg ik het advies om yoga te gaan doen.
Wellicht zou dat helpen bij ademhaling, een beter evenwicht en wat meer “rust in het hoofd”.
Vanaf het begin ben ik bij SGZ mee gaan doen, dus dit doe ik nu al bijna 3 jaar.
Mijn ademhaling is beter op orde, mijn evenwicht is verbeterd en ik heb inderdaad meer rust in mijn hoofd. Dit laatste niet alleen door de yoga-oefeningen die ik 2 maal per week doe, maar ook omdat Manon mij kennis liet maken met meditatie en diepere ontspanning. Yoga kun je volgens mij tot op hoge leeftijd blijven doen, want ik heb gemerkt dat je de oefeningen ook zo kunt aanpassen dat jij ze ook kunt doen, juist als er een fysiek ongemak speelt. Ik kan het iedereen aanraden; mij heeft het al veel gebracht.”

Hans van Unen

“De yogales van Manon was een heerlijke beleving. Door haar rustige stem en haar krachtige zijn, kon ik me mee laten nemen in de oefeningen. Manon hielp me aarden en van daaruit liet ze me, door de adem te richten, de diepte van mijn lijf ervaren. Ik ervaarde verbinding en een verlangen om vaker van Manon les te mogen krijgen.”

Margot Krietemeijer

“Met twee jonge kinderen, een eigen onderneming en een eindeloos huishouden, loop ik vaak gestrest rond. Yoga was niet het eerste dat in me opkwam vanwege mijn hectisch leven. Ik kon me namelijk niet voorstellen hoe het zou zijn om een uur op de grond allerlei oefeningen te doen terwijl thuis nog zoveel gedaan moest worden. Maar al tijdens mijn eerste les bij Senti Yoga voelde ik de rust in mijn lichaam en geest terugkeren. Manon laat mij meteen op mijn gemak voelen. Ze straalt een kalmheid en warmte uit die ervoor zorgt dat ik even alles kan loslaten. Niet alleen de rust in mijn hoofd keerde terug, maar ook mijn pijnlijke onderrug en schouder voelde opmerkelijk beter. Een echte aanrader dus.”

Nathalie Van Broeck

“…Ik stap binnen en krijg een glimlach van Manon. Die warme glimlach zegt welkom en dat voel ik ook; ik voel gelijk een rust. …We ademen, naar en in, de diverse yoga-poses en samen met haar woorden “voel eens na” of “het hoeft niet, het mag” voel ik rust in mijn hoofd maar ook in mijn spieren… mijn body&mind werken samen. …na de “les” voel ik me ontspannen, tevreden en rustig. Dat doet Manon samen met haar kennis, persoonlijkheid en fijne stem…”

Loretta Derks